Ons verhaal?

Ons verhaal is simpel. Multimedia is onmisbaar in onze samenleving. Professionele audiovisuele producties zijn niet langer voorbehouden aan grote ondernemingen. Of je nu freelancer bent, of particulier, producties zoals wij ze maken zijn toepasbaar binnen elk bedrijf maar maken ook het onderscheid op je CV. Sociale media kán niet meer zonder een professionele uitstraling en (bedrijfs) of presentatievideo’s zijn daarin onmisbaar. Wij maken ze, in alle soorten en maten en betaalbaar voor iedereen.

Maar ook fotoreportages die spreken: Bedrijfsfotografie, packshots, productpresentaties, theater of concertregistraties, (bruids)fotografie of een zwangerschapshoot is bij Han Altena in goede handen.Voor een betrouwbaar klinkende, ervaren stem in je bedrijfsvideo, radio- of tv commercial, voice-response systeem of nieuwsbericht is Han Altena tevens al meer dan 25 jaar een bewezen succesvolle factor als voice-over/stemacteur.

En aangezien we ook copywriting in ons ‘pakket’ hebben is de keus snel gemaakt. Alles onder één dak. Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.