Videoproducties

videoproductiesOnze videoproducties zijn net zo helder en duidelijk als onze visie. We willen graag uw boodschap, gebeurtenis of commerciële boodschap op perfecte wijze vastleggen. Videoproducties zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Met onze jarenlange ervaring in de wereld van televisieproducties zijn we hét aanspreekpunt en een ideale broadcastpartner!

We werken voor tv stations, maken tv commercials, maar filmen ook bedrijfsreportages als ideaal visitekaartje voor bijvoorbeeld uw website!

Alles altijd in zeer hoge kwaliteit gefilmd, gemonteerd en indien nodig voorzien van een bekende en betrouwbaar klinkende voiceover stem. Een mooie videoverslag van een bedrijfsevenement, een jubileum of opening? Alles kan!

In 2015 zijn we een samenwerking gestart met de weddingplanners van Godly Bride, om de mooiste trouwreportages op film te kunnen aanbieden. Tegenwoordig is een geweldige film op muziek met de hoogtepunten van jullie mooiste dag erg hip! En daarnaast een geweldige aanvulling op de standaard trouwfoto’s!